Vés al contingut
1

Els comerços de Pineda podran avisar a la Policia Local a través d’una aplicació mòbil


 

  • El nou sistema d’avís serà gratuït per tots els comerços.

  • Es tracta d’un botó virtual que s’instal·la al telèfon mòbil per sol·licitar la presència de la policia davant un fet greu.

L’Ajuntament i la Policia Local de Pineda de Mar posen en marxa un nou sistema d’avís destinat a comerciants per sol·licitar ajuda davant de situacions delictives. Es tracta d’una aplicació per a telèfons mòbils amb un botó virtual que, al polsar-lo, genera un senyal d’emergència a la central de la policia local indicant el comerç que està sol·licitant l’atenció.


L’Ajuntament de Pineda de Mar ofereix aquest nou mètode d’avís a tots els comerços del municipi de forma gratuïta. Per adherir-se a aquest nou sistema només caldrà emplenar i signar el contracte, amb el compromís que només s’utilitzarà per fets greus i que s’estiguin produint en aquell moment: situacions de greu alteració d’ordre públic, com baralles, i robatoris amb intimidació, violència o força sobre les coses. No podran sol·licitar l’aplicació aquells comerços que, per llei, estiguin obligats a tenir un sistema d’alarmes (com entitats bancàries, joieries o similars).


En els propers dies, des del consistori i amb el suport de l’associació de comerciants Gent de Pineda, es durà a terme una campanya informativa per l'adhesió als comerços de Pineda. Aquesta campanya també es reforçarà amb les visites que realitzarà la Policia de Proximitat a diferents establiments.

Els comerços interessats trobaran el contracte d’inscripció a la web www.pinedademar.cat/policia. Hauran d’emplenar-lo i signar-lo degudament i enviar-lo al correu electrònic policia@pinedademar.cat