Vés al contingut
1

L'Espai Jove torna a funcionar amb noves mesures anti-Covid

 

 

Escolta AQUI l'entrevista

 

 

L'Espai Jove de Pineda torna a re-emprendre l'activitat després d'uns mesos sense servei a causa de la crisi sanitària. La nova normalitat de l'Espai Jove passa per uns protocols que s'han establert amb noves mesures i noves maneres de fer les coses. L'educadora social Eli Roca ha explicat que l'objectiu és mantenir l'essència de l'Espai Jove com un espai proper, acollidor i on poder continuar generant espais de relació, però amb aforaments limitats.

 

 

2

 

 

 

Eli Roca ha explicat que els joves han d'omplir un formulari d'inscripció per accedir a qualsevol dels serveis que ofereix la regidoria de Joventut. També ha afegit que els joves han integrat bé les noves mesures.

 

 

3

 

 

Actualment, l'Espai Jove mou cap a 70 joves de Pineda realitzant diferents activitats. L'horari és dimarts, dimecres i dijous de 15:30h a 19:30h.

 

Pel que fa a la programació d'activitats, els joves poden fer, entre altres: un taller d'Afro-dance, un taller de danses urbanes, d'influencers, de reciclatge de roba vella, i de cuina. També els ofereix tardes temàtiques i xerrades. Per apuntar-se han de portar una declaració responsable on declaren no ser positius de COVID ni haver estat en contacte amb cap positiu i fer la inscripció per l'activitat que desitgin.

 

5