Vés al contingut
1

Darrera setmana per participar al Premi Ombú de fotografia

Cartell dels Premis Ombú 2020. Foto: Fotògrafs de Pineda de Mar

 

El col·lectiu de Fotògrafs de Pineda ha preparat l'11ª edició del Premi Ombú, marcada per la pandèmia. El Premi Ombú és un concurs centrat en Pineda. Els i les participants hauran de presentar fotografies originals relacionades directament amb situacions o indrets de la població.

 

Joan Legaz, secretari de l'associació de fotògrafs, ha explicat a Ràdio Pineda que «el concurs es podrà celebrar finalment amb la col·laboració de l'Ajuntament de Pineda». El secretari de l'associació de fotògrafs ha animat a tothom qui vulgui a presentar les seves fotografies de Pineda, fins el 28 de novembre.

 

Hi ha premis de 500, 300 i 150 € per a les millors fotografies relacionades amb Pineda i 150 € per a l'autor local i del premi del públic.

 

Hi haurà premis per les tres millors fotografies, una categoria especial per gent empadronada a Pineda i un premi per votació popular. El jurat estarà format per l’alcalde de Pineda Xavier Amor, la regidora de Cultura Sandra Pérez, dos membres de l’Associació Fotògrafs de Pineda i un professional del món de la fotografia.

Les fotos s'exposaran a Can Comas des del 18 de desembre d'enguany fins el 3 de gener de 2021, període en el que la gent podrà votar per la millor fotografia popular.

 

Podeu consultar les bases del concurs al portal web www.fotografsdepineda.com i  al grup de Facebook Fotògrafs de Pineda.

 

1