Vés al contingut
1

Fins avui pots participar a la campanya de Halloween de Gent de Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Aquest any, a causa de la pandèmia, serà una campanya que es farà per xarxes socials. Hi haurà premis per les millors fotografies i també pel comerç que hagi decorat el seu aparador. Maribel Granados presidenta de Gent de Pineda ha explicat que els clients que vulguin participar s'han de fer fotos als establiments associats i penjar-les a la xarxa amb el hashtag #HalloweenPineda, etiquetant a Gent de Pineda i al comerç si en té. La foto amb més 'm'agrada' serà la guanyadora'.

L'objectiu de la campanya és incentivar el comerç local, sobretot ara que són moments complicats pel sector. Maribel Granados ha dit que ara és el moment de seguir 'tirant endavant' i que la campanya, tot i ser diferent a la d'altres anys, serà 'diferent i divertit'.

Demà, Gent de Pineda publicarà a la seva pàgina de facebook totes les fotos participants i podreu votar la que més us agradi fins diumenge. Els guanyadors es donaran a conèixer el dia 9 de novembre a la pàgina de facebook de Gent de Pineda.

Podeu consultar les bases del concurs a la pàgina de facebook de Gent de Pineda i també al seu web.


 

La foto que tingui més vots guanyarà un viatge a Port Aventura per a dos adults i dos nens. S'hi podrà anar quan les circumstàncies ho permetin.

La segona foto que obtingui més 'm'agrada' s'emportarà un premi valorat en un val de 75 euros a gastar als bars, cafeteries i restaurants associats a Gent de Pineda, quan puguin obrir. I el tercer premi, valorat en un val de 50 euros serà per gastar també en un sol servei a bars, cafeteries i restaurants associats a Gent de Pineda, quan la situació actual ho permeti.


 

També hi haurà un premi pel comerç que hagi penjat la foto del seu aparador i obtingui més 'm'agrada'. Aquest premi està valorat en un val de 100 euros per gastar també en bars, cafeteries i restaurants de l'associació de comerciants.


 

Gent de Pineda farà un vídeo per penjar a les xarxes socials amb totes les fotos dels aparadors.


 

 

 

2