Vés al contingut
1

S’inicien les obres del nou skatepark ubicat a Rambla Catalunya

 

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de construcció del nou equipament esportiu de Pineda de Mar: el nou skateparc situat a Rambla Catalunya en un espai de més de 3500 m². La nova instal·lació està basada en una pista d’anada i tornada amb suaus desnivells entre les diferents plataformes que conformen el conjunt. El nivell superior està pensat de manera expressa per a la comunitat roller de Pineda, amb dos grans calaixos de 17 metres i una barana. La zona sud, estarà destinada a la pràctica de la modalitat de rampa.

L'alcalde Xavier Amor ha dit que «les obres també serviran per millorar tota la zona i la Rambla Catalunya, així com el mobiliari urbà i les voreres, entre altres». Les obres també serviran per treure l'antic skake-parc de la plaça de Can Bepa, i per tant aquell espai davant el cementiri serà ara una plaça renovada.

El disseny del nou skatepark és fruit d’un procés participatiu del qual van formar part usuaris habituals i que es van desenvolupar en vàries sessions al llarg de diferents fases del procés.

Les obres les està realitzant l’empresa Cooping Ramps, S.L. i tenen un cost total de 346.525,39 €. El temps estimat d’execució de les obres és de 15 setmanes.

 

1

 

1