Vés al contingut
1

Després de trobar sana i estàlvia la nena de 3 anys desapareguda a Calella, els Mossos investiguen els detalls del cas


 

Segons s'ha pogut saber, se l'hauria endut per error un pare que feia temps que no veia la seva filla.


 

Han trobat sana i estàlvia aquest dimecres al vespre una nena de tres anys de Calella que ha estat desapareguda durant unes hores. Segons sembla, la nena no era a l'escola quan els pares l'han anat a buscar. La menor ha aparegut unes hores després a Tordera, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, que ara investiguen el que ha passat.

Segons s'ha sabut, se l'hauria endut per error un pare que per una qüestió de custòdia feia temps que no veia la seva pròpia filla. La seva fila biològica també es diu Amèlia segons diverses fonts periodístiques. Segons sembla, l'ús de les mascaretes també haurien fet una mala passada i augmentar la confusió en tot aquest cas.

El cap de Mossos de la unitat d'investigació d'Arenys de Mar, Salvador Rossell, ha confirmat que es va activar tot un dispositiu per localitzar la nena. Els Mossos han declinat opinar sobre els detalls fins que la investigació aclareixi els fets.

Escolta aquí Salvador Rossell

 

Segons algunes fonts, agents de paisà de la Policia de Tordera haurien localitzat un vehicle on hi havia la nena. Les mateixes fonts diuen que no es tracta d'un segrest ni amb cap altre intenció, sinó d'un error. La Cadena SER ha informat que l'home hauria anat en un primer moment a l'escola bressol El Carrilet a buscar la seva filla Amèlia. En dir-li que ja no estudiava allà, s'hauria adreçat a l'escola El Far, on també hi ha una nena que es diu Amèlia, també a P3, i li haurien lliurat.


 

El cos policial i l'alcaldessa de Calella, Montse Candini, havien difós la desaparició a través de Twitter demanant la col·laboració ciutadana. La Policia Local de Pineda també va activar un dispositiu per a poder localitzar la nena. També l'alcalde pinedenc i l'Ajuntament de Pineda es van sumar a la difusió del cas així com tots els mitjans de comunicació.


 

El cap dels Mossos d’Esquadra a Arenys de Mar, Salvador Rossell, ha explicat que l’error de l’home ha provocat un gran rebombori que ha fet activar diferents Policies Locals, Mossos del territori i la Unitat d’Investigació. Ara caldrà aclarir les circumstàncies de l’incident, així com el paper dels responsables de l’escola.


 

Els pares de la nena van rebre atenció en tot moment i han agraït el suport rebut després de recuperar la seva filla. Van patir un gran angoixa i incertesa durant tota la desaparició. Quan es va localitzar la nena, la Policia Local de Tordera va activar una video-trucada amb els pares per donar-los tranquilitat en aquells moments.

La notícia va generar una crida que es va convertir en una allau de missatges als mòbils.