Vés al contingut
1

Can Xaubet farà un concurs de disfresses de Halloween

 

 

Can Xaubet ha preparat un seguit d'activitats per celebrar aquesta festivitat. El complex esportiu convida a les persones abonades a venir disfressades a les sessions de Zumba i d'Aquagym que es faran el divendres 30 i dissabte 31 d'octubre. Tothom qui porti disfressa, entrarà en el concurs de la millor disfressa

 

Hi haurà premis per les 5 disfresses més votades. Els guanyadors o guanyadores podran optar per activitats esportives complementàries i obsequis del centre.

 

 

El concurs consistirà en una votació popular. Es faran fotografies de totes les disfresses i publicaran a les stories d'Instagram de Can Xaubet el dia 1 de novembre. D'aquesta manera la gent podrà votar on line la disfressa que més els agradi, que emetrà un vot per persona. El dilluns 2 de novembre s'anunciaran disfresses més votades.

 

També, el coordinador Llorenç Abad ha recordat que es segueixen aplicant les mesures d'higiene i de seguretat requerides als centres esportius. A més, Can Xaubet decorarà les instal·lacions amb motius de Halloween.

 

1