Vés al contingut
1

Torna el confinament perimetral als municipis de Catalunya

 

La Policia Local de Pineda farà controls de mobilitat als accessos del municipi. Des de l'entrada en vigor de les noves mesures de restricció de mobilitat i limitació de l'activitat, agents municipals es tornaran a desplaçar als principals punts d'entrada del municipi: accessos d'autopista, d'urbanitzacions, al passeig marítim, etc.


 

Durant els darrers dos caps de setmana s'han fet controls i tasca informadora. Des d'avui a les 6 del matí, la Policia Local i Mossos ja poden sancionar aquells desplaçaments no justificats. Recordem que les noves mesures contemplen la prohibició d'entrar i sortir del municipi entre les 6 del matí del divendres a les 6 del matí de dilluns.


 

Les excepcions que contempla aquesta norma i que han d'anar degudament justificades són: cites amb serveis sanitaris i socials, obligacions laborals, institucionals o legals, educació, retorn al lloc de residència, atenció a persones amb necessitats o vulnerables, renovació de permisos i documentació oficial i altres tràmits administratius inajornables i realització d'exàmens i proves oficials i activitats esportives individuals a l'aire lliure a municipis limítrofs.

 

1