Vés al contingut
1

Maria Arellano: «Pels esportistes d'ADIAM, l'esport és essencial, també en temps de pandèmia»

 

Foto d'arxiu

 

Escolta aquí l'entrevista

 

Alguns esportistes d'ADIAM poden continuar les competicions que es fan a nivell estatal, com ara en atletisme o en Futbol7 de la Lliga Nacional. La presidenta de l'entitat ha dit que «a través de l'esport poden treballar la mobilitat i dins aquest món les coses s'han fet bé» tot i entendre que «hi ha pandèmia i hi ha molta preocupació». També ha dit que «en casos de paràlisi cerebral, la pandèmia els està afectant negativament, sobretot pel que fa la seva millora en la mobilitat».

La presidenta d'ADIAM, Maria Arellano, ha explicat que «els esportistes d'ADIAM necessiten treballar contínuament la musculatura i la pandèmia ho ha complicat tot».

Maria Arellano també ha dit que «els esportistes d'ADIAM no porten bé les limitacions en l'esport». També ha dit que hi ha un component social que es veu limitat amb la situació actual.

 

 

 

Daniel Pi i Arellano i la Xiaokè Martí i Aragonès ha competit al Meeting Internacional de Paratletisme

Els dos atletes d'ADIAM Alt Maresme, van competir als 100 i 200 metres llisos d'atletisme de la categoria T35. La competició s'ha fet a l'Hospitalet de Llobregat. La Clàudia Ceja ha entrenat els dos esportistes. En aquest cas s'ha pogut celebrar ja que és una competició internacional però sense públic i seguint un estricte protocol de seguretat.

Maria Arellano ha dit que «hi faltava el caliu del públic tot i que van demostrar un nivell de competició molt alt».

 

La Fundació Pere Suñé i L'Hospitalet Atletisme organitzen la quinzena edició del Meeting Internacional d'Atletisme per atletes amb discapacitats que se celebrarà aquest dissabte a les pistes del Complex Esportiu de L'Hospitalet Nord a L'Hospitalet del Llobregat (Barcelona).


 

La presidenta d'ADIAM ha demanat a tothom a «ser empàtic amb els membres de la seva entitat sobretot en temps de pandèmia». També ha dit que «demana comprensió en el dia a dia en aspectes socials, esportius o la supressió de les barreres arquitectòniques i eliminar hàndicaps».