Vés al contingut
1

Els Mossos d'Esquadra i la mediació dels veïns de Sant Pere de Riu eviten l'intent d'ocupació d'una masia

 

Foto: AAVV Sant Pere de Riu

 

Escolta l'entrevista a José Fernández

 

Els veïns de Sant Pere de Riu estan preocupats per l'intent d'ocupació de diverses cases al veïnat. La darrera, l'intent d'ocupació de Can Buch de les Nogueres, la setmana passada, que es va poder evitar. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Pineda van actuar a petició dels veïns de Sant Pere de Riu que van detectar l'intent d'ocupació de la masia.

El president de l'AAVV de Sant Pere de Riu, José Fernández, ha dit que «ell ja ha hagut de mediar en tres intents d'ocupació de cases, la darrera, a Can Buch de les Nogueres», molt a prop de Can Riu i Mas Ferriol. En una entrevista Ràdio Pineda ha dit que estan preocupats per la situació i els veïns sempre estan vigilant.

També s'ha referit als robatoris i ha afegit que s'han detectat alguns casos a la zona, sobretot després d'incrementar-se l'afluència de persones dins del Parc del Montnegre. Ha manifestat que "no és un ataca contra la gent de Pineda, sinó contra els incívics". També ha dit que «els veïns han de posar alarmes a les cases per deixar constància d'haver patit els robatoris i poder-ho denunciar».

Els veïns també es queixen de la brutícia que alguns incívics deixen al parc, així com als contenidors, especialment els que hi ha al Molí de Can Marquès, tot just a l'entrar al terme de Tordera, a la zona de Sant Pere de Riu.