Vés al contingut
1

La Creu Roja atén 620 famílies de Pineda amb ajuts en alimentació, higiene i productes farmacèutics

Voluntariat al Rebost Solidari de Pineda. Foto: Arxiu RP

 

La Creu Roja atén a 620 famílies de Pineda amb ajuts en alimentació, higiene i productes farmacèutics. La coordinadora tècnica de Creu Roja a l'Alt Maresme, Núria Llagostera ha explicat a Ràdio Pineda que moltes famílies necessiten l'ajut perquè han perdut la feina arran de l'impacte econòmic de la COVID-19. Ha dit que el perfil de persones vulnerables ha anat canviant per la crisi generada per la Covid-19 i els seus efectes sobre l'economia.

 

A més dels aliments del Rebost Solidari i dels ajuts per medicaments, que donen coordinats amb el CAP, una altre línia d'ajuda són les targetes pre-carregades on atenen a 235 usuaris. Les targes permeten als seus usuaris fer un seguit de compres en alguns establiments.

 

Núria Llagostera ha fet un agraïment a la feina que fan els voluntaris i les voluntàries perquè sense ells no es podria arribar a tantes persones. De fet, des de que va començar la pandèmia s'han incorporat 63 nous voluntaris a Creu Roja de l'Alt Maresme. També ha volgut fer un missatge d'ànim a tota la població per superar aquesta segona onada.