Vés al contingut
1

La taxa de reproducció de COVID-19 continua a la baixa a Pineda

La taxa de reproducció de la Covid-19 continua a la baixa a Pineda i es situa a Pineda en el 0,60. Tot i això, l'índex de risc de contagi continua alt, amb xifres molt similars, encara que lleugerament per sota, de la mitjana catalana.


A Pineda, amb dades d'aquest matí, l'índex de risc de contagi és de 539, molt per damunt del que es considera la pandèmia com a controlada. La darrera setmana s'han diagnosticat a Pineda 92 casos. La resta de poblacions de l'Alt Maresme presenten dades similars a Pineda amb índex també semblants.

 


L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que «els darrers dies han millorat les dades de Covid-19 a Pineda per molts aspectes, però també per la bona tasca que es fa del CAP de Pineda». Ha afegit que «tothom està fent molts esforços per fer reduir l'índex de contagi». L'alcalde també ha dit que «en general, la població respecte el toc de queda i la resta de mesures per limitar la mobilitat, tot i que hi ha algunes excepcions». Ha posat de manifest «la tasca que s'està fent amb els joves per fer-los entendre que han de respectar ,com tothom, les mesures que s'han pres». Ha afegit que «si ara ho fem bé, en un futur es podrà gaudir de la plena mobilitat».



El toc de queda comença a les 10 de la nit i acaba a les 6 de la matinada cada dia de la setmana. Recordem que el proper cap de setmana vinent es tornarà a fer un tancament perimetral dels municipis de Catalunya. La Policia Local i Mossos vetllen pel seu compliment.