Vés al contingut
1

Preocupació des de Creu Roja per la Campanya de Recollida de Joguines

Creu Roja de Pineda i l'Alt Maresme ja ha començat la campanya de recollida de Joguines amb la necessitat d'arribar als 181 nens i nenes de Pineda. A causa de la situació actual, demanen la col·laboració de la ciutadania per poder assolir l'objectiu i garantir una joguina nova als infants de les famíllies més vulnerables. 

 

Recordem que bona part de les joguines que es recollien en altres edicions es feia gràcies a la organització d'actes i donacions d'entitats. Aquest any, amb la pandèmia, moltes entitats estan tancades i algunes de les activitats per recollir joguines no es poden fer. Hi ha entitats, però, que ho tiraran endavant i faran activitats per ajudar en la recollida de joguines, com és el cas de la Hernandad del Rocío, la Cofraria de Poblenou i l'Institut Euclides en col·laboració amb Creu Roja. Càritas també participa en la campanya.

 

També l'Ajuntament de Pineda farà el concert de Nadal amb la Big Band Jazz Maresme amb dues sessions a benefici de la campanya. Serà a l'Auditori el dia 27 de desembre .

 

Creu Roja i Ràdio Pineda

Des d'aquesta setmana, si voleu col·laborar podeu portar les joguines directament al local de Creu Roja de Pineda al c/Sant Joan 87. També podeu portar les joguines a Ràdio Pineda al c/Justícia 25 (de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 17h a 20h i els dissabtes de 9h a 13h) fins el dia 23 de desembre . Els dies 28, 29 i 30 de desembre només als matins.

 

Amb el lema 'Els seus drets en joc' la 28ª Campanya de Recollida de Joguines vol posar èmfasi en el dret dels infants a jugar i el valor educatiu del joc. L'objectiu de la campanya és que cap nen i nena es quedi sense una joguina nova, no bèl·lica i no sexista.

 

1