Vés al contingut
1

Torna el cicle de conferències de Mare Nostrum amb la xerrada: 'La Tordera ús o abús'

Fotos: Antoni Abad i Javier Romera

 

 

 

L'Associació Cultural Mare Nostrum reemprèn aquest divendres el cicle de conferències amb la xerrada 'La Tordera ús o abús' a càrrec de l'investigador científic Rafael Sardà del Centre Oceaonàgric de Blanes (CEAB)

 

La xerrada tractarà sobre el riu Tordera i el seu entorn. Recordem que arran del temporal Glòria es van produïr assentaments de sorra i es va regenerar la desenvocadura de la Tordera. Actualment és una zona restringida i es pretèn que sigui un espai natural i d'assentament d'aus i ocells.

 

El professor i investigador del Centre Oceanogràfic de Blanes Rafael Sardà parlarà de l'ús o abús que s'en fa de la Tordera, una zona on fins ara hi anaven banyistes i provocaven que les aus migratories no poguessin fer assentaments. Ara, l'us que es vol donar és d'espai natural i protegit per afavorir que vinguin les aus.

 

1

Foto: Javier Romera

 

 

La conferència 'La Tordera ús o abús' a càrrec de l'investigador científic Rafael Sardà es fa aquest divendres a 2/4 de 8 del vespre al Centre Cultural i Recratiu de Pineda. L'entrada és gratuïta però es demana als assistents que vagin vint minuts abans de començar la conferència per facilitar l'organització de l'entrada del públic. També és obligatori l'ús de la mascareta.

 

 

 

2