Vés al contingut
1

El SIAD de Pineda canvia d’ubicació i compartirà espai amb el nou punt de Servei d’Atenció Integral LGBTI (SAI)

 

Els dos serveis es trobaran a l’edifici de Carrer Riera 31.


 

D’aquesta manera les instal·lacions de l’antiga Escola d’Adults Natura passaran a oferir aquests dos serveis compresos dins de la Regidoria de Diversitat i Polítiques de Gènere.

El Servei d’Atenció Integral LGBTI ofereix serveis de sensibilització i informació a persones i entitats per tal de mostrar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere. Aquest nou punt a Pineda s’integra a la XARXA Pública de Serveis d’Atenció Integral LGBTI de Catalunya del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General d’Igualtat.

Per la seva banda el Servei d’informació i atenció a les dones (SIAD) és un servei específic per a les dones de Pineda que ofereix informació, orientació i assessorament amb perspectiva de gènere i facilita l’accés als recursos de la xarxa d’atenció a les dones, especialment en aspectes relacionats amb violència masclista.

L’horari d’atenció dels dos espais és dimecres d’11 a 14 h i dimarts, dimecres i dijous de 16 a 19 h tot i que és necessari demanar cita prèvia.

 

1