Vés al contingut
1

Jornada on-line per reinventar el negoci en temps de crisi

 

 

Empresaris i emprenedors del Maresme estan convidats a participar a la jornada “Estratègia’t pel 2021” que organitza l’associació de dones empresàries Dona’t un impuls per al divendres 11 de desembre (d’11 a 14h). La inscripció és oberta a tothom, sense restriccions de gènere, i gratuïta a través de la seva pàgina web. Té per objectiu donar eines útils perquè puguin adaptar els seus negocis i els facin viables en el nou context econòmic i social que ha dibuixat la crisi del coronavirus. La membre de la junta de Dóna't un impuls, Elvira Garcia, ha explicat que la jornada vol servir per oferir noves oportunitats a les dones empresàries.

Per primera vegada, la jornada es farà on-line degut a la situació actual. Va destinat sobretot a les noves oportunitats que es presenten, amb una xerrada per tractar quines estratègies calen per adaptar-nos en un món canviant. També hi haurà una part per conèixer l’experiència de dones empresàries que explicaran com s’han adaptat als canvis sobtats que ha portat la crisis de la covid-19 a les empreses.

Elvira Garcia anima a les dones empresàries, però també als homes, a apuntar-s'hi.
 

La jornada es fa aquest divendres entre les 11 del matí i les 2 de la tarda. Us podeu inscriure gratuïtament a https://www.donatunimpuls.com/

https://www.donatunimpuls.com/alimenta-el-teu-negoci-2020-estrategiat-pel-2021/#inscripcions