Vés al contingut
1

Els comerciants de Roig i Jalpí demanen més contundència per combatre les bretolades a Pineda

 

 

Els comerciants del C/ Roig i Jalpí cada any guarneixen el carrer per Nadal, però enguany no els ha durat ni un sol dia. La decoració eren uns arbres de nadal d'escuma amb llum, però segons els comerciants i diversos testimonis recollits per Ràdio Pineda, un grup de nens menors de 14 anys van fer destrosses. Els fets van passar durant dues nits consecutives el passat cap de setmana i alguns veïns asseguren haver vist els joves al voltant de les 10 de la nit, fins i tot, amb l'aplicació del toc de queda.

 

1

 

La portaveu i comerciant pinedenca Núria Barcons, ha dit que «fa temps que pateixen bretolades i ja no saben què fer». Demanen més vigilància i reforç policial. Lídia Barcons també diu que hi ha un problema d'educació, i defensa que també es pot actuar també en aquest sentit

Cada comerciant havia pagat 60€ per poder engalanar el carrer. Els han arrencat la decoració i també la instal.lació elèctrica de llums de Nadal. També asseguren que les jardineres «ofereixen una imatge lamentable i estan molt decebuts en veure gent que no s'estima el poble i fan bretolades». Per això demanen més pedagogia però també més accions per part de l'Ajuntament.

 

1

 

Ha dit que «això és la punta de l'iceberg del que està passant». Per ara, aquest any han decidit no engalanar més el carrer ni fer cap acció per dinamitzar els negocis i la il.luminació del carrer.

 

1
Aspecte original de la il.luminació nadalenca.

 

1
Jardinera amb les flors fetes malbé.