Vés al contingut
1

S'exposen a la Parròquia de Santa Maria els pessebres del tercer curs de pessebrisme de Pineda

 

Fotos: Pessebristes de Pineda.

 

Escolta l'entrevista a Joan Rodés.

 


 

En total hi participen 17 artistes locals que han fet pessebres de temàtica lliure. L'objectiu del curs es introduir als participants en tècniques de construcció de pessebres i promocionar l'afició a la tradició de fer el pessebre.

El promotor del curs, el pinedenc Joan Rodés, ha explicat que «es poden fer pessebres molt espectaculars i el curs ha servit per aprendre i millorar la tècnica de fer pessebres». També ha explicat que «els pessebres han de ser equilibrats i proporcionats». També ha afegit que «es poden fer pessebres de tot tipus i la tradició es manté viva».

 

1

Les obres es podran veure cada dia feiner entre les 6 de la tarda i les 8 del vespre. Els dissabtes, diumenges i festius, de 12 a 2 i de 5 a 8 de la tarda. En hores d'eucaristia, l'exposició romandrà tancada al públic. Es demana mantenir les distàncies de seguretat.

Hi han col.laborat Junts Pineda En Marxa, la Parròquia de Santa Maria de Pineda, Plantes J.Gibert, El Caliu del Cor, el Sindicat de Pagesos i l'Ajuntament de Pineda.


 

1

 

 

1


 

Els pessebres de Pineda

Les associacions de veïns i veïnes dels barris del Carme, Poblenou i les Creus han traslladat els tradicionals pessebres a diferents espais: es podran visitar al local social del Carme, a l’espai Poblenou i a l’ermita de les Creus respectivament. El pessebre municipal es pot visitar a l’Oficina de Turisme i es pot contemplar des de la plaça Catalunya.