Vés al contingut
1

Dr. Oscar del Río: "A l'Hospital de Calella ja notem l'empitjorament de les dades COVID-19 que hi ha a nivell global"

El doctor Oscar del Río, especialista en malalties infeccioses de l'Hospital de Calella, ha alertat de la situació actual per l'augment de la velocitat de transmissió de la COVID-19 i l'increment del risc de rebrot. Ha participat al programa Salut i Més de Ràdio Pineda, i ha dit que la situació torna a ser preocupant.

 

ESCOLTA AQUÍ l'entrevista al programa Salut i Més

 

Les dades estan empitjorant a nivell global, i ja ho estan veient també a l'Hospital de Calella amb més ingressos per COVID-19. Per això ha fet una crida a mantenir-nos respectant les mesures de Salut per evitar que el virus no es propagui a la velocitat que ho fa. El doctor Oscar del Río, especialista en malalties infeccioses de l'Hospital de Calella, ha dit que l'esperança és ara la vacuna, que és un "raig de llum" enmig de la situació actual. Ha dit que s'ha de transmetre confiança a la gent, perquè hi ha molt de control. Estan controlades per les autoritats reguladores de les vacunes a nivell internacional i ha remarcat que les dades de es vacunes són públiques.

 

Per acabar ha fet una crida a respectar totes les instruccions de les autoritats sanitàries i sobretot per aquestes festes no abaixar la guàrdia, perquè les conseqüències poden ser molt dures.