Vés al contingut
1

Darrera oportunitat per veure els 'Pastorets Zoom, zoom, zoom!!! amb la Cia del Centre


 

Tot i que serà un Nadal atípic perquè la pandèmia no ens permet celebrar les festes com estem acostumats, es cert que algunes activitats sí que es mantenen, amb aforament limitat i amb totes les mesures COVID. Una d'elles és la tradicional representació de 'Els Pastorets' de Pineda amb la companyia del centre. Aquest any seran uns pastorets diferents ja que la normativa COVID només permet 20 actors i actrius a l'escenari i la durada de la representació també serà més curta, només d'1hora i mitja, i no hi haurà entre-acte. Pere Gómez un dels directors de Els Pastorets ha explicat a Ràdio Pineda que els pastorets aniran amb mascareta.

Pere Gómez ha explicat que la idea dels Pastorets era preparar uns pastorets musicals, amb la implicació de tot el personal del centre, en motiu de la celebració dels 90 anys de l'entitat. La pandèmia ha fet aturar els preparatius i els assajos i han optat per fer una versió més curta amb actors i actrius que han interpretat moltes vegades els personatges.

 

La regidora de Cultural de l'Ajuntament de Pineda, Sandra Pérez també ha agraït que el CCR tiri endavant aquesta representació teatral.

'Els Pastorets Zoom, Zoom, Zoom' amb la companyia del centre  es poden veure el Dia de Reis a les 6 de la tarda. Entrades a la venda al web: www.ccrpineda.com

 

1
Foto: CCR

 

 

 

Tornen 'Els Pastorrats' al Centre Cultural

Aquestes Festes torna, a l'escenari del Centre Cultural, la versió més irreverent dels Pastorets de Pineda. 'Els Pastorrats, Pastorets i Viceversa' és una representació molt desenfadada i divertida dels tradicionals Pastorets que només es fa cada quatre anys a Pineda. A cada edició s'ha d'escriure un guió nou i acostuma a reflectir aspectes del moment actual canviant el rol dels personatges dels Pastorets. Hem parlat amb dos dels 4 directors que estan al capdavant de la direcció dels Pastorrats l'Emma Colomer i el Ruben Torres. Han explicat que aquest any serà una versió encara més desenfadada amb la pandèmia i la COVID com a temes centrals de l'espectacle.

 

Ruben Torres, que també és el coordinador dels 'Pastorrats', ha explicat que han eliminat personatges i n'han creat de nous per la versió d'aquest any. Emma Colomer ha dit que hi participen alumnes de l'escola de teatre Artur Iscla i han convidat a tothom a anar al teatre.

 

La representació dels 'Pastorrats, Pastorets i Viceversa' s'estrena el dia 8 de gener a les 8 del vespre al Centre Cultural i es podrà tornar a veure els dies 9 i 10 de gener a les 6 de la tarda. Entrades a la venda al web del centre: www.ccrpineda.com