Vés al contingut
1

L'Hospital de Calella té 22 persones ingressades per Covid-19

 

S'han registrat 9 ingressos i 5 altes, de les quals una és un trasllat al sociosanitari de Calella i una és un trasllat en un altre centre sanitari.

A l'Hospital de Blanes, respecte a l'últim recompte (17/12), s'han registrat 3 ingressos, 2 altes, totes dues de pacients que ja s'han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 1 defunció.

A l'Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l'últim recompte (17/12) s'han registrat 3 ingressos, 1 d’ells és un trasllat d'un pacient amb necessitats sociosanitàries hospitalitzat en una de les plantes de medicina interna de Calella, 2 altes, totes dues són pacients que ja s'han negativitzat, però continuen ingressats al centre, i 2 defuncions.

Segons els informes de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 540 punts i l’RT és del 1,68. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 348 punts i l’RT és de l’1,47. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 531 punts i l’RT és del 1,49.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 5 persones i n'hi ha 8 de confinades per contacte estret amb un positiu. 

 

L'índex de risc de contagi puja a Pineda fins els 555 punts i la Rt es situa en 1.55

En concret s'han diagnosticat 60 casos de Covid19 durant la darrera setmana i la taxa de reproducció és encara superior a 1, i per tant es considera que encara pot créixer l'epidèmia al municipi. Els contagis han crescut de forma clara els darrers dies.