Vés al contingut
1

'Sayonara 2020', la gran aposta de Ràdio Pineda per Cap d'Any, amb Selecta Events

Sayonara 2020 és la gran aposta de Ràdio Pineda per aquesta revetlla de cap d'any, amb Selecta Events. A les 8 del vespre començaran quatre hores de la millor música dance dels 80, 90 i 2.000, fins la música més actual. A la mitja nit podrem escoltar les 12 campanades, i tot seguit, una gran revetlla fins les 3 de la matinada. Tot això amb els DJ Jose Reyes, Ricard Ubach, Mario Otero y Jorge Peñafiel.

 

Escolta AQUÍ Jose Reyes, director de Selecta Events

 

Jose Reyes ha dit que l'important és que no ens quedem sense revetlla, encara que sigui a casa. A partir de les 12 , sonaran temes també molt coneguts i molt ballables. Sayonara 2020 és el nom de la revetlla. És en al.lusió al final d'una pel·lícula de la saga Terminator, que acaba amb un tret al dolent.

 

Prèviament a la revetlla tindrem un especial Megatop 50 Europa amb Otmar Schuster, que farà un especial resum de l'any a les 6 de la tarda. Farà una tria de la música que ha estat a les principals llistes d'èxit europees durant l'any.

I a la matinada, no hauren acabat. Rafa Soriano ha preparat l'especial Track 946 «la rematada» amb un fi de festa a partir de les 3 de la matinada.

Tot això a Ràdio Pineda. Pots sintonitzar-nos a la 94.6 FM i a radiopineda.cat. També et pots baixar l'aplicació de mòbil de Ràdio Pineda, per IOS i Android.

 

1