Vés al contingut
1

Èxit de la campanya de recollida d’aliments i joguines

 

Foto: Campanya de recollida d'aliments i joguines. Confraria de Poblenou.

 


La Hermandad Nuestra Señora del Rocio de Pineda i l'A.C. Mare de Déu dels Dolors i el Crist Jacent, amb el suport de l’Ajuntament de Pineda de Mar, han recollit més de 7.000kg d'aliments, 1700 joguines i 2.970 euros en donatius per adquirir les joguines, que es posaran a disposició de Ses Majestats els Reis de l'Orient, que en col·laboració de Càrites i Creu Roja de Pineda, les distribuiran per als nens i les nenes de les famílies més necessitades del municipi. 

 

1

 

Les entitats organitzadores valoren positivament la campanya d'enguany, a la vegada que es mostren satisfetes per l'elevada participació de la ciutadania de Pineda, que una vegada més, s'ha abocat a la crida solidària perquè cap família i cap nen i nena de Pineda es quedin sense joguines.  

 

Així mateix La Hermandad Nuestra Señora del Rocio de Pineda i l'A.C. Mare de Déu dels Dolors i el Crist Jacent agraeixen el suport rebut per les entitats culturals i esportives, els comerços i instituts del municipi que també s’han volgut sumar a la iniciativa, així com a les empreses locals que han fet aportacions econòmiques. 

 

1
La campanya es va fer als barris de Pineda amb molta col.laboració.