Vés al contingut
1

Els Reis de l'Orient es passejaran per tots els barris de Pineda de Mar

 

Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient arribaran a Pineda aquesta tarda i començaran la Passejada per gran part de carrers del municipi. Enguany la tradicional Cavalcada de Reis no es podrà dur a terme i haurà d’adaptar el format com a conseqüència de l'aplicació de les mesures de seguretat provocades pel COVID-19.

El recorregut es farà per a tots els barris de Pineda sense comitiva i els tres reis aniran dalt d'un vehicle descapotat. Al llarg del recorregut, en el qual no hi haurà caramels, es demana que tothom que pugui veure els reis des dels balcons no baixin a la via pública, i que en cas de baixar al carrer tothom porti la mascareta posada i es guardin les distàncies de seguretat d'un mínim de 2 metres.

La regidora de Cultura, Sandra Pérez, ha dit que «passaran per molts carrers i s'espera que tothom pugui veure arribar els Reis de l'Orient»

 

RECORREGUT:

15.30h. Can Carreres i Montesol
17.15h Can Pelai i Poblenou
18.15h. Can Moré - Can Feliu de Manola - Santa Anna
18.30h. Les Creus
18.45h. Centre 1 - Can Cornet - Pinemar
19.15h. Can Bel - El Carme - Centre 2 - Bellamar
19.45h. Centre 3

 

Finalitzada la passejada, a les 21 hores, l’alcalde de Pineda Xavier Amor entregarà als Reis la clau màgica que obre totes les llars del municipi. Aquest acte es podrà seguir únicament en directe en línia, a través de les xarxes socials de l'Ajuntament i també de Ràdio Pineda.

Sandra Pérez ha dit que «les xarxes socials seran les protagonistes per poder veure l'entrega de les claus de Pineda als Reis de l'Orient».

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que «s'ha fet tot el possible per ajudar als Reis de l'Orient a poder arribar a tot arreu». Ha afegit que també es projectarà per xarxes socials.


 

La passejada dels Reis de l'Orient tindrà un recorregut de 33 quilòmetres pels carrers de Pineda

Enguany durant la la passejada els Reis de l'Orient no es podran aturar i la Policia Local us farà saber per quin carrer passen perquè els pugueu veure. Per evitar aglomeracions al carrer, es demana esperar-los des de casa i si podeu, saludar-los des del balcó de casa o la finestra. Tampoc no podran repartir caramels a causa de les mesures de seguretat per la Covid-19.

Podeu consultar tots els detalls del recorregut i més recomanacions al web: www.pinedademar.cat/nadal

 

L'Inspector en Cap de la Policia Local de Pineda, Carles Santacreu, ha dit que «el recorregut es farà amb un bus turístic que farà 33 quilòmetres de recorregut per passar per molts carrers de Pineda». Ha dit que «es vol evitar al màxim aglomeracions de persones i es demana prudència al carrer».

 

 

Campament Reial a Pineda

Els Tres Reis d'Orient han instal·lat el seu campament Reial a Pineda, des d'on poder repartir les joguines a tots els nens i nenes. S'han pogut veure fins ahir a l'escola Sant Jordi del carrer Verdaguer 15.