Vés al contingut
1

Els Reis de l'Orient han recorregut tots els barris de Pineda i podran arribar a totes les cases

 

Fotos de Ràdio Pineda.

 

Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient han arribara t a Pineda aquesta tarda i han fet la Passejada per gran part de carrers del municipi. Enguany la tradicional Cavalcada de Reis no s'ha pogut dur a terme com a conseqüència de l'aplicació de les mesures de seguretat provocades pel COVID-19.

 

1

 

El recorregut s'ha fet per a tots els barris de Pineda sense comitiva i els tres reis anaven alt d'un vehicle descapotat. Al llarg del recorregut molta gent els ha pogut veure des dels balcons. Anaven a força velocitat per poder arribar a tot arreu i a temps. La pluja del final ha deslluït una mica la passejada i també s'hi havia de sumar el fred que ha fet durant tot el dia.

 

1

 

1
 

Finalitzada la passejada, a les 21 hores, l’alcalde de Pineda Xavier Amor ha entregat als Reis la clau màgica que obre totes les llars del municipi. Aquest acte s'ha pogut seguir en línia, a través de les xarxes socials de l'Ajuntament i també de Ràdio Pineda.

 

1


 

La passejada dels Reis de l'Orient ha tingut un recorregut de 33 quilòmetres pels carrers de Pineda

Enguany durant la la passejada els Reis de l'Orient no es podien aturar i molta gent els ha esperat des de casa.

 

Campament Reial a Pineda

Els Tres Reis d'Orient han instal·lat el seu campament Reial a Pineda, des d'on poder repartir les joguines a tots els nens i nenes. S'han pogut veure fins ahir a l'escola Sant Jordi del carrer Verdaguer 15.

 

1