Vés al contingut
1

Aquest divendres es coneixerà el veredicte del Premi Ombú de Fotografia de Pineda

 

Foto d'arxiu de 2019.

 

S'havia de fer un acte públic a Can Comas però per la situació de la pandèmia no es podrà dur a terme i per això es comunicarà directament a les persones guanyadores i es farà públic per xarxes socials. Es farà públic el primer premi, el segon i tercer a la millor fotografia i també el premi a la millor foto d'un autor local i la fotografia més votada per votació popular. Han votat més de cent persones.


 

Els premis OMBÚ de fotografia són una iniciativa de l’Ajuntament de Pineda i el Col·lectiu de Fotògrafs de Pineda. Es tracta d’un concurs de fotografies originals relacionades amb el municipi de Pineda. Els premis de la convocatòria reparteixen 500, 300 i 150 € a les tres fotografies guanyadores. També hi ha dos premis de 150 € per a l’autoria local i pel premi de votació popular.

L’organització comunicarà directament als guanyadors i a Ràdio Pineda el resultat del concurs.


 

S'ha pogut votar la millor foto per votació popular del Premi Ombú de Fotografia de Pineda


 

S'ha fet una exposició de les obres finalistes del Premi Ombú de Fotografia. I per triar la guanyadora s'ha fet un procés de votació popular a Can Comas. En total, 30 fotografies exposades que s'han pogut votar.