Vés al contingut
1

Continuen augmentant els ingressos per Covid-19 als hospitals de Calella i Blanes

 


 

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 71 persones, 18 més que dilluns 4 de gener. Actualment hi ha 33 persones a l’Hospital de Calella, 18 al sociosanitari de Calella i 20 a l’Hospital de Blanes.


 

Tenint en compte l’últim recompte (04/01), a l’Hospital de Calella s’han registrat 13 ingressos, 7 altes, dues de les quals són trasllat a altres centres sanitaris, i 2 defuncions.


 

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (04/01), s’han registrat 8 ingressos, 3 altes, una de les quals és un trasllat a un altre centre sanitari, i 1 defunció.


 

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (04/01) s’han registrat 10 nous positius. Aquests corresponen al cribratge realitzat als pacients de la unitat de llarga estada després que es detectessin 2 positius entre els pacients hospitalitzats a la planta, i del qual ja es va informar el passat dimarts. No s’ha registrat cap alta ni cap defunció.


 

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 715 punts i l’RT és del 1,56. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 529 punts i l’RT és de l’1,33. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 602 punts i l’RT és del 1,35.


 

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 29 persones i n’hi ha 4 de confinades per contacte estret amb un positiu.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.