Vés al contingut
1

La vacunació contra la Covid-19 continua a la Residència Paradís del Mar i properament arribarà a tots els centres

 

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta aquí l'entrevista

 

Aquí pots veure la galeria de fotografies

 

La campanya ha començat aquest dimecres a la Residència Pineda i s'ha administrat als residents, gent gran, i també als treballadors del centre. També han començat a administrar-se les vacunes a la Residència Paradís del Mar, del carrer de Mar aquesta tarda de dijous. De moment s'ha administrat les primeres vacunes i properament s'administrarà a la resta de centres.

La directora de la residència Paradís del Mar, Pepi Villarta, ha dit que «és un dia per emmarcar perquè han passat moltes coses des del mes de març i s'han hagut de cuidar molt». Ha afegit que «s'ha donat el primer pas per poder continuar atenent a la gent gran». Ha dit que «ha estat un dia emocionant perquè tothom ha fet grans esforços per tirar endavant, amb el suport de residents, familiars i treballadors». Aquesta residència no ha tingut cap cas positiu de Covid-19.

Ha afegit que «d'aquí a tres setmanes s'haurà d'injectar la segona dosis per donar la protecció necessària i la immunitat futura». Ha afegit que «han estat treballant amb tots els estaments per poder tirar endavant».

 

1

 

1

 

1

 

1

 

 

Les vacunes s’aniran repartint durant les properes setmanes també a la resta de centres com ara a la Residència Els Arcs o també al MiniPark.

 

Els centres de vacunació duen a terme un procés logístic molt coordinat per enviar a cada lloc de vacunació les dosis que necessita. Les vacunes es distribuiran descongelades a una temperatura d’entre dos i vuit graus i són administrades en un termini màxim de 5 dies. Durant tot aquest procés, Salut verificarà que totes les dosis enviades als centres s’administrin correctament.

 

1