Vés al contingut
1

Felipe Bravo guanya l'11è Premi Ombú de Fotografia amb una foto de la plaça de Catalunya de Pineda

 


 

El primer premi és per Felipe Bravo amb una foto de la Plaça de Catalunya de Pineda amb Can Comas al fons de la imatge. El segon premi és per Josep Lluís Fillat per una fotografia de l'actuació castellera dels Castellers de l'Alt Maresme per la Festa Major de Pineda. El tercer premi és per Joan Garriga per una foto del búnker de la Platja de Pineda, mig soterrat i engolit pel mar. El premi al millor autor local és per Xavier Palau per una foto de la Platja de Pineda amb grans nuvolades al fons de la imatge. El premi de votació popular és per Joaquín Melero amb una foto artística on s'hi pot veure un home nu a la Platja de Pineda amb una posició corporal contrarestant un petit ombú, l'arbre que dóna nom al premi.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1


 

S'ha donat a conèixer el veredicte del Premi Ombú de Fotografia de Pineda per xarxes socials i a través de Ràdio Pineda

S'havia de fer un acte públic a Can Comas però per la situació de la pandèmia no s'ha pogut dur a terme i per això s'ha comunicat directament a les persones guanyadores i s'ha fet públic per xarxes socials.


 

Els premis OMBÚ de fotografia són una iniciativa de l’Ajuntament de Pineda i el Col·lectiu de Fotògrafs de Pineda. Es tracta d’un concurs de fotografies originals relacionades amb el municipi de Pineda. Els premis de la convocatòria reparteixen 500, 300 i 150 € a les tres fotografies guanyadores. També hi ha dos premis de 150 € per a l’autoria local i pel premi de votació popular.