Vés al contingut
1

L'Ateneu Popular Sa Boada llença una campanya per aconseguir nous socis

 

'Fes pulmó, fes Sa Boada'. Aquest és el lema que encapçala la nova campanya de l'Ateneu Popular Sa Boada per aconseguir nous socis. En un vídeo llançat a les xarxes socials aquest dijous a la tarda, des de l'organització demanen suport als pinedencs per seguir tirant endavant el projecte.

L'eslògan escollit "vol posar de manifest que, les entitats i persones organitzades de Pineda són les que mantenen viu el poble en moments complicats" segons asseguren en nota de premsa.
 

Un casal basat en "l'autogestió, el feminisme, l'ecologisme, l'antifeixisme i la cultura per fer un món socialment just de debò" segons diuen a través d'un vídeo llençat a les xarxes socials. Des de l'Ateneu expliquen que han volgut iniciar aquesta campanya després que "els mesos de la Covid-19 hagin fet molt difícil fer activitats a Sa Boada i obtenir diners per seguir pagant el lloguer i el manteniment de l'espai".

És per això que ara demanen que, qui pugui, es faci soci de l'espai aportant una petita quota de trenta euros cada sis mesos i participant o organitzant activitats quan les condicions sanitàries ho permetin.

 

Des de la seva obertura l'agost del 2019, l'Ateneu Popular Sa Boada ha organitzat diversos debats, tallers, concerts acústics, recitals de poesia, manifestacions pel clima o contra el racisme, sessions de jocs de taula i altres propostes de d'oci alternatiu com la Quina nadalenca. També ha acollit sessions de meditació dinamitzades pel Gong i els dijous segueix en marxa la taula d'assessorament legal del sindicat CNT. A més, durant els darrers mesos, ha intentat dinamitzar jocs i xerrades a través de les xarxes socials per fer més amè el confinament.

Mail a: saboada.ateneu@gmail.com

 


1