Vés al contingut
1

Es completa la vacunació a totes les residències de gent gran de Pineda amb la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19

Fotos de Ràdio Pineda.

 

Escolta aquí l'entrevista a Xavier Dalmau

 

Visita aquí la galeria de fotos

 

Els residents i professionals de la Residència Els Arcs reben la vacuna contra la Covid-19. Les quatres residències de Pineda ja han rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. La segona dosi es punxarà en tres setmanes per donar la immunitat al virus.Ahir es va fer la vacunació als Arcs a una setantena de residents i als seus professionals que hi treballen.

 

El gerent de la Residència Els Arcs, Xavier Dalmau, ha dit que «per rebre la vacuna cal donar el consentiment, però la majoria de residents i famílies demanen que se'ls administri». També ha dit que «esperen sortir de la situació actual i per això es mostren optimistes». Xavier Dalmau ha explicat que «actualment el centre no té cap cas positiu però tenen molta cautela i prevenció». Ha afegit que «han recuperat una mica de normalitat i alguns dels residents que han passat la malaltia poden fer passejades a l'exterior i també es poden rebre visites dins centre amb les precaucions que marca el Departament de Salut».

 

1

 

 

Tant els residents com les seves famílies i els treballadors i treballadores estan esperançats que la vacuna els torni a la normalitat el més aviat possible.  Durant la vacunació el bon ambient va ser present tant entre els residents com entre els professionals i també l'equip que va fer la vacunació.

 

1

 

1

 

Les vacunes s'han administrat ara i en tres setmanes s'administrarà la segona dosi per donar la immunitat al virus.

 

Els centres de vacunació duen a terme un procés logístic molt coordinat per enviar a cada lloc de vacunació les dosis que necessita. Les vacunes arriben a les residències en neveres portàtils a una temperatura d’entre dos i vuit graus i són administrades en un termini màxim de 5 dies. Durant tot aquest procés, Salut verificarà que totes les dosis enviades als centres s’administrin correctament.

 

1