Vés al contingut
1

Valoració positiva dels Pastorets i Els Pastorrats en unes Festes marcades per la pandèmia

Fotos: Joan Caimel

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Esther Deprius

 

 

 

El Centre Cultural i Recreatiu de Pineda fa una valoració positiva del Nadal pel que fa a les representacions de 'Els Pastorets zoom, zoom, zoom' i 'Els Pastorrats', en aquestes Festes marcades per la pandèmia COVID-19. Esther Deprius presidenta del centre s'ha mostrat satisfeta pels espectacles i també per l'assistència del públic a les funcions. Ha dit que estan contents, perquè després de 9 mesos han pogut obrir la sala per fer teatre, però amb una sensació estranya de veure la platea amb butaques buides a causa de les mesures anti-covid per mantenir les distàncies de seguretat.

 

1

Foto de l'estrena de 'Els Pastorets zoom, zoom, zoom': Joan Caimel

 

I pel que fa a la valoració dels 'Pastorrats' la versió més divertida de Els Pastorets, Esther Deprius ha destacat la implicació dels joves del centre per recuperar aquest espectacle que només es fa cada 4 anys. Ha dit que l'equip dels 4 directors han debutat amb nota, ja que és la primera vegada que dirigien un espectacle i s'ha mostrat satisfeta per la resposta del públic.

 

 

2

Foto de Els Pastorrats d'aquest any: Foto: Joan Caimel

 

La propera cita amb el teatre a Pineda serà el dia 28 de febrer, si la pandèmia ho permet, amb l'inici del 41è concurs de Teatre Premi Vila de Pineda. L'obra '7 anys' que s'havia d'estrenar el dia 31 de gener queda ajornada fins l'octubre.