Vés al contingut
1

Sis defuncions a l'Hospital de Calella per COVID en menys d'una setmana (14-18 de gener)

Planta d'hospitalització a Calella. Foto i dades: CSMS

 

Les dades reflecteixen setmana rere setmana que la pandèmia s'està agreujant. Entre el 14 i el 18 de gener han mort a l'Hospital de Calella un total de sis persones amb COVID-19, quatre a l'Hospital i dues al Sociosanitari. El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació ha pujat a 77 persones, deu més que dijous 14 de gener. Actualment hi ha 36 persones ingressades amb COVID a l’Hospital de Calella, 26 al sociosanitari de Calella i 15 a l'Hospital de Blanes.


Tenint en compte l'últim recompte (14/01), a l'Hospital de Calella s’han registrat 17 nous positius, hi ha hagut 8 altes (2 de les quals són trasllats en altres centres sanitaris i 2 al sociosanitari de Calella) i s'han lamentat 4 defuncions.

 

A l'Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l'últim recompte (14/01) s'han registrat 7 nous positius (d'aquests 2 són trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la unitat de medicina interna de l'Hospital de Calella i 2 més han sorgit del cribratge que es continua realitzant entre els pacients ingressats negatius de la unitat de llarga estada). També hi ha hagut 2 defuncions.

A l'Hospital de Blanes, respecte a l'últim recompte (14/01), s'han registrat 5 ingressos i 5 altes.


Segons els informes de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 606 punts i l’RT és del 0,98. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 484 punts i l’RT és del 1,09. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 585 punts i l’RT és de l'1,13.