Vés al contingut
1

L'Escola d'Adults de Pineda, escollida per presentar un projecte al Congrés Estatal d'Educació de Persones Adultes

Alumnat treballant la taula periòdica a l'Escola d'Aduls Natura

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Marisol Escribano

 

 

L'Escola d'Adults Municipal Natura participen aquest dissabte al Congrés Estatal d'Educació de Persones Adultes. Han estat escollits entre projectes de tot l'Estat per exposar al congrés el seu treball amb l'alumnat dedicat a les Dones i nenes científiques. Des del Congrés els ha semblat molt rellevant per compartir amb les escoles de tot l'estat. serà un congrés telemàtic i comptara amb molta participació.

 

La directora de l'Escola d'Adults Natura, Marisol Escribano, ha explicat que l'equip estan molt contentes d'haver estat seleccionades amb el projecte per explicar al congrés en l'àmbit de les EXPERIÈNCIES. Ha recordat que al febrer es celebra el Dia Internacional de Les Dones i les Nenes Científiques, promulgat per la UNESCO, i d'aquí va néixer el projecte fa quatre anys a Pineda. Ha dit que cal potenciar que les noies s'apuntin també a carreres de l'àmbit científic i tecnològic, on tenen molt potencial però encara una baixa representació. A l'escola cada any conviden a una científica, la darrera va ser Teresa Alcoberro, que treballa al CSIC. També van fer una taula periòdica dedicada a les dones científiques, per fer visible la quantitat de dones rellevants en el món de la ciència.

 

La directora, Marisol Escribano, ha destacat la importància que es faci el primer congrés a nivell estatal d'educació de persones adultes. Per seguir el congrés: http://congresoepa.es/

1