Vés al contingut
1

La Policia Local desallotja i denuncia 33 persones que participaven en una festa il·legal a un bar de Pineda

Foto: Arxiu R.P.

 

La Policia Local de Pineda desallotja i denuncia 33 persones que participaven en una festa il·legal en un bar de Pineda. Ho ha explicat l'Inspector en Cap de la Policia Local de Pineda, Carles Santacreu, que ha dit que tant els participants, que celebraven una festa d'aniversari, com el propietari de l'establiment, han estat denunciats.

 

Les 33 persones que eren dins del local s'enfronten a multes de fins a 3000€ segons ha fet públic l'Ajuntament de Pineda. El propietari s'enfronta a multes de 3.001€ fins els 60.000€ per una sanció greu per incompliment de l'horari de l'hosteleria segons el Decret Llei vigent. També s'enfronta a possibles multes per incomplir la limitació del número de persones amb una sanció de 60.000€ fins als 600.000€ segons diu el decret.

 

Carles Santacreu ha dit que «es pot entendre el cansament de moltes persones de mantenir la distància social, però cal evitar els contactes amb no convivents  per evitar al màxim els contagis», tal i com diu la normativa actual. Carles Santacreu també ha dit que «durant el cap de setmana la Policia Local ha interposat 18 denúncies per trencar el toc de queda i 18 denúncies més per no respectar el confinament municipal».


 

Desallotjats i denunciats els participants a un botellón

També s'han fet 10 denúncies a 10 persones que formaven un grup en un pàrquing quan feien 'botellón' com es coneix popularment, quan això està prohibit a causa de la pandèmia. Ara s'enfronten a multes per no dur mascareta mentre feien una trobada que no està permesa. També es poden enfrontar a multes per sanció greu per la organització de l'activitat entre altres incompliments com ara saltar-se el toc de queda. S'enfronten a multes que van dels 3.000€ als 60.000€ segons dicta el Decret Llei.

Recordem que el toc de queda s'aplica a les 10 de la nit i fins a les 6 del matí. També estem en confinament municipal, és a dir, es prohibeix entrar i sortir dels municipis sense justificació. També es prohibeixen les reunions socials, entre altres mesures per fer front a la Covid-19.

 

La Policia Local ja ha aixecat 1.160 actes vinculades a la pandèmia

En total la Policia Local de Pineda ha interposat 80 denúncies el cap de setmana. L'Ajuntament de Pineda ha informat que fins ara hi ha més de 1160 actes aixecades i vinculades a les infraccions arran de les restriccions imposades per la Covid-19.