Vés al contingut
1

Macrooperació policial de control a Can Carreras

Fotos: Aj. de Pineda

 

Macro operació policial a Can Carreras, amb la intervenció de la Policia Local de Pineda, Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Guardia Civil. Va ser una operació de control, amb un dispositiu sorpresa que va durar tota la jornada d'ahir, motivat per queixes o informacions de qüestions que preocupen als veïns i ho traslladen a la policia. L'Inspector en Cap de la Policia Local de Pineda, Carles Santacreu, ha explicat a Ràdio Pineda que es tracta d'operacions periòdiques de control i també de suport als veïns en que intervenen diferents cossos policials, segons les competències que tenen. Per això es coordinen i fan una operació conjunta.

 

1

 

Segons ha pogut saber Ràdio Pineda de fonts policials, en total van fer 102 identificacions, van detenir dues persones per Llei d'Estrangeria, tres investigats per delicte contra la seguretat viària i un requeriment judicial complimentat. Els agents també van aixecar sis actes per incompliment mesures Covid, dos actes relacionats amb Llei d'Impostos Especials, i van fer tres denuncies del Servei Català de Trànsit.


En el moment de l'operatiu, els agents policials van tancar entrades i sortides de Can Carreres. L'operació va durar tot el dia i va acabar després de les 10 de la nit.

 

1