Vés al contingut
1

El PSC ha fet campanya aquest cap de setmana a Pineda i l'Alt Maresme

Xavier Amor va mostrar dissabte al matí l'estat actual del passeig Marítim a les candidates socialistes Alícia Romero (número 6 per Barcelona) i Elena Díaz (número 20) i í al Passeig Mar. La diputada i candidata Alicia Romero ha dit que «en aquests anys de governs independentistes, la Generitat ha oblidat la comarca del Maresme. Ha posat com exemple que «el 2010, en ple govern Montilla la Generalitat va pressupostar 103M€ en inversions a la comarca, i en l'últim pressupost del 2020 han estat 25M€, una quarta part». Alícia Romero també va fer referència a l'Hospital de Calella, i va dir que la comarca necessita «més fets i més pressupost per la comarca»

1
Elena Díaz, Xavier Amor i Alicia Romero

Per la seva part, Xavier Amor, va voler recordar que Salvador Illa va ser aquí a Pineda, com a ministre, pocs dies després del temporal Glòria. Amor va explicar que «tot i que no era la seva competència, Salvadot Illa va preocupar-se de l'estat de la nostra platja després del temporal Glòria, i va anunciar unes ajudes que ràpidament i de manera urgent van arribar, i en cinc mesos es va refer el passeig de Pineda» . Amor va dir que «l'Ajuntament continua abocant recursos en equipaments, infraestructura i neteja» però en canvi, «les ajudes que el govern de la Generalitat va anunciar pel Glòria, no han arribat». També ha afirmat que els hagués agradat que quan va passar el temporal Glòria «el vicepresident Pere Aragonès hagués vingut al passeig de Pineda, ja que estàvem necessitats que hi hagués gent responsable d'administracions que vingués a donar la cara, cosa que sí va fer Salvador Illa».

Xavier Amor també va parlar del litoral. Va anunciar una revisió de l'Estudi del Litoral a la comarca, d'acord amb les propostes dels experts. Va dir que «es farà una revisió de les actuacions, d'acord amb els experts en els corrents i el fluxe del litoral», ja que estant veient com s'estan formant aquests secs i defensem que es mantinguin i es puguin preservar» per anar cap a solucions més estructurals que defensem des del PSC» Xavier Amor va dir que volia posar de manifest «una incoherència d'ERC que està fent molt de mal, i és el referent a la comissió del litoral». Va recordar que «el president del Conselll Comarcal d'ERC donava el vist-i-plau al document i a les conclusions d'aquest estudi de la Comissió del Litoral, i després, a la tarda el seu mateix partit deia que no estaven d'acord en aquest document.

1