Vés al contingut
1

Manel Giménez (PP): "Volem una Catalunya millor, plena d'oportunitats i sense murs que limitin el nostre futur"

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

El president del PP de Pineda, Manel Giménez ha dit en la ronda d'entrevistes electorals a la nostra emissora que Catalunya necessita un govern fort «encara que sigui en coalició, però que funcioni», ja que «ha tingut els pitjors governs en els pitjors moments i això ha generat els problemes actuals».

Manel Giménez ha dit que «una prioritat és millorar l'àmbit sanitari, als professionals i també als pacients i dur a terme la vacunació de forma efectiva». Ha afegit que una altra prioritat és donar suport a l'economia, també la local, i especialment al sector comercial i el sector turístic «i prioritzar les inversions del futur govern de la Generalitat».

 

També ha dit que «una altra prioritat pel partit és donar seguretat ciutadana i lluitar contra la màfia de les 'okupacions' perquè Catalunya té el 48% dels casos de tot Espanya». Ha dit que aquestes prioritats es poden aplicar també a Pineda.

Ha afegit que «el suport a les petites empreses i PIMES és ara més necessari que mai, i Catalunya ha de rebre els ajuts i poder-los distribuir per poder fer la reobertura de tots els sectors econòmics».

Manel Giménez ha dit que «el Parlament de Catalunya ha perdut el seu esperit de fa molts anys quan liderava la política i l'economia a nivell general» i ha dit que «Catalunya era la bandera i era la líder en tot».


 

Per concloure, Manel Giménez ha dit que "només un partit fort com el Partit Popular garanteix una Generalitat per a tots els catalans. Volem una Catalunya millor oberta al món, plena d'oportunitats i sense murs que limitin el nostre futur". Ha demanat el vot pel Partit Popular, per Alejandro Fernández.