Vés al contingut
1

Suspès el 41è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Pol Beltran

 

 

La Junta del Centre Cultural, juntament amb la comissió organitzadora del Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda, han decidit suspendre el 41è Concurs de Teatre que s'havia de fer del 28 de febrer al 28 de març. El motiu és que arran del confinament municipal, i a partir de dilluns que ve, comarcal, no permet el desplaçament dels grups, que venien de Granollers, Puigcerdà, Tona, Capellades i Santa Perpètua de la Mogoda, ni tampoc trobar-se per assajar, ja que el toc de queda és a les 22h. Ho ha explicat a Ràdio Pineda Pol Beltran delegat del concurs de teatre Premi Vila de Pineda.

 

Com a alternativa, el Centre cultural està treballant en la programació d'una sèrie d'espectacles de cara als mesos de març i abril i que faran pública la setmana que ve. Pol Beltran ha dit que serà una programació engrescadora.

 

Els espectacles es podran veure a les 6 de la tarda al Centre Cultural, amb totes les mesures de seguretat. Per tant, queda suspès el 41è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda a causa de la situació actual de la pandèmia.