Vés al contingut
1

Ampliació d'horari de bars i restaurants i el confinament passarà a ser comarcal

El Govern ha decidit aquest dijous relaxar les mesures restrictives anti-Covid actuals durant els pròxims 14 dies amb alguna petita suavització. Serà a partir de dilluns. El confinament municipal passa a ser confinament comarcal. I s'amplien els horaris del sector de l’hostaleria: es donarà una hora més de marge a bars i restaurants al matí i al migdia. Per tant, podran obrir de 7.30 h a 10.30 h i de 13 h a 16.30 h. La resta d’horari serà per a menjar per portar. Els gimnasos, a més, podran obrir amb aforament limitat al 30% de la seva capacitat.  

En canvi, es mantenen els tancaments dels comerços no essencials els caps de setmana. Però, les llibreries podran tornar a obrir els dissabtes. Fins ara només podien obrir en cap de setmana les que venen premsa. L'horari del toc de queda nocturn queda com fins ara, de 10 de la nit a 6 del matí.


Serà a partir de dilluns (aquest cap de setmana es manté el confinament municipal i, per tant, els controls dels Mossos). Aquesta petita millora respon al fet que la corba epidèmica de la tercera onada està descendint.