Vés al contingut
1

Kílian Pérez (En Comú Podem): «Del 14F sortirem amb una Catalunya amb drets o amb una Catalunya de dretes»

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

«El canvi que Catalunya mereix» és el lema de campanya de d'En Comú Podem, segons ha explicat el pinedenc Kílian Perez, que és suplent a les llistes dels Comuns. En l'entrevista electoral a Ràdio Pineda, Kílian Pérez ha dit que Catalunya necessita «un govern que governi i no es baralli, i que pensi en sortir de la crisi», en definitiva reclama «un govern d'esquerres que pensi en la gent». Kílian Pérez ha dit que «d'aquestes eleccions sortirem amb una Catalunya amb drets o una Catalunya de dretes». Ha explicat que els Comuns són garantia d'unió, i ha posat com exemple el seu paper al capdavant a l'Ajuntament de Barcelona, i al govern de l'Estat». «Els Comuns faran aquest nexe per la possibilitat que hi hagi un govern d'esquerres i d'entesa. A l'Ajuntament de Barcelona governa Comuns amb el suport del PSC, però ERC és el que està apostant per tots els acords importants de ciutat»

 

En Comú Podem defensa tres eixos que han de guiar la recuperació econòmica i social de Catalunya: «Sanitat ampliada i 100% Pública, construir un escut social també a Catalunya, i un horitzó verd i feminista». Kílian Pérez ha parlat d'economia i ha dit que hi ha aspectes que s'han de revertir, com el fet que «les rendes del capital suposen més diners que les rendes del treball, però les rendes del capital paguen menys impostos».

 

Pel que fa al Maresme, ha dit que «a la comarca no tota l'economia ha de ser el turisme, i cal una forta inversió en la industria verda que generi treball». Ha defensat que la natura recuperi espai a la costa del Maresme i que «la mobilitat és bàsica», defensant treballar perquè la linia de tren de tren del Maresme es traslladi a l'interior, i pel moment ampliar freqüències i pacificar la N-II ara que l'autopista passarà a ser gratuïta». Kílian Perez ha dit que Jéssica Albiach surt de les classes treballadores i és «una grandíssima candidata» i ha defensat el vot per als Comuns perquè són garantia d'un govern d'esquerres».