Vés al contingut
1

COVID-19: Baixa lleugerament el nombre de contagis a Pineda i també la taxa de reproducció

Font: ccma.cat

Les dades de la Covid-19 a Pineda estan tenint una baixada per segona setmana consecutiva. A Pineda, els últims 7 dies s'han detectat 56 nous casos de COVID i els últims 14 dies, 145 casos a Pineda. Amb dades d'aquest dimecres (10/02) la velocitat de reproducció del virus a Pineda és de 0,92, que vol dir que cada 100 persones amb la COVID contagien 92 persones més. Recordem que l'epidèmia es considera que creix si la taxa és superior a 1. L'índex de risc és de 449 punts. La situació és molt semblant a tot l'Alt Maresme, només amb l'excepció de tordera on la taxa de reproducció ha pujat fins a 1,85.

 

Als hospitals de la Corporació de Salut, el nombre d'ingressats es manté sense gaires canvis respecte la setmana passada. El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats és de 29 persones a l’Hospital de Calella, 30 al sociosanitari de Calella i 18 a l'Hospital de Blanes.

Tenint en compte l'últim recompte (04/02), a l'Hospital de Calella s’han registrat 8 ingressos i 12 altes, 4 de les quals són trasllats al sociosanitari de Calella. A l'Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l'últim recompte (04/02) s'han registrat 5 nous ingressos, 3 altes i hi ha hagut una defunció.

A l'Hospital de Blanes, respecte a l'últim recompte (04/02), s'han registrat 4 ingressos, una alta i també hi ha hagut una defunció.