Vés al contingut
1

El Maresme acumula més de mil víctimes mortals per la Covid-19 segons fonts del Departament de Salut

 

Foto: Arxiu. CSMS

 

En el conjunt del Maresme s'ha de lamentar la mort de 1061 persones per Covid-19 des de l'inici de la pandèmia segons les mateixes fonts.

Des de l'inici de la pandèmia s'han diagnosticat 1800 casos de pinedencs que han patit el contagi de la Covid-19. Algunes de les persones infectades han tingut símptomes lleus i d'altres més greus, i fins i tot la mort, en alguns casos. Cal tenir en compte que un nombre de persones no quantificades hauran patit la Covid-19 però sense símptomes i per tant, algunes persones no s'han diagnosticat.

 

Es manté la lleugera tendència a la baixa de positius per Covid-19 a Pineda

La incidència acumulada de diagnosticats per Covid-19 a Pineda en quinze dies és de 326 i de mica en mica va baixant. En una setmana s'han diagnosticat 36 casos a Pineda. La mala notícia és que ha pujat una mica la Rt. i ara és de 1,09.


 

Baixen les hospitalitzacions de mica en mica

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 52 persones, 7 menys que dilluns 15 de febrer. Actualment hi ha 14 persones a l’Hospital de Calella, 23 al sociosanitari de Calella i 15 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (15/02), a l’Hospital de Calella s’han registrat 7 ingressos i 10 altes, dues de les quals són trasllats en d’altres centres sanitaris i una és d’un pacient que ja s’ha negativitzat però continua ingressat al centre.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (15/02), s’han registrat 3 ingressos i 5 altes, una de les quals és un trasllat al Sociosanitari de Calella, i una és d’un pacient que ja s’ha negativitzat però continua ingressat al centre.