Vés al contingut
1

La Penya Barcelonista fa una crida als socis a participar a les eleccions presidencials

Fotos: F.C. Barcelona

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Manel Flores

 

La Penya Barcelonista de Pineda fa una crida als seus socis i sòcies per tal que participin a les eleccions presidencials del F.C. Barcelona que es farà el dia 7 de març. Fins aquest dimecres 24 de febrer tenen temps de votar per correu.

 

1

 

 

Manel Flores president de la Penya Barcelonista de Pineda i President de les Penyes del Maresme ha recomanat als socis de més edat que votin per correu i els socis més joves ho facin de forma presencial.

 

 

2

 

Manel Flores ha dit que la Penya Barcelonista de Pineda es manté tancada a causa de la situació actual de pandèmia. Ha explicat a Ràdio Pineda que el toc de queda és el que més els ha perjudicat.

El pinedenc Manel Flores també es president de les penyes barcelonistes del Maresme. Ha explicat que el 80% de les penyes de la comarca també estan tancades i sense cap mena d'activitat social.

Manel Flores ha dit que té l'esperança que la situació millori aviat, i la Penya Barcelonista de Pineda pugui celebrar els 44 anys amb els socis i sòcies del club i amb la població en general.