Vés al contingut
1

Pineda en Comú demana una campanya per rellançar el nombre de socis a Can Xaubet

 

 

Al darrer ple municipal, el grup de Pineda en Comú va preguntar pel nombre de socis a Can Xaubet i va demanar que l'Ajuntament pugui fer una campanya per augmentar-ne el nombre. Marcos Ortega ha dit que «quan es pugui obrir més els espais esportius caldrà fer una campanya per animar als ciutadans a utilitzar el complex esportiu pinedenc».

El regidor d'Esports, Jorge Torres, ha admès que «ha baixat el nombre d'associats els darrers mesos i fa temps que treballen en poder augmentar el seu nombre». Ha afegit que «s'han hagut d'adaptar a les mesures del Procicat». Ha afegit que «ara mateix hi ha campanyes com ara no pagar la matrícula i animen a tothom a associar-se». Ha confiat en que «quan hi hagi menys restriccions hi haurà més abonats».

Actualment a Can Xaubet us podeu inscriure sense pagar la matrícula i sense permanència. Es poden fer les inscripcions per internet i hi ha horaris amb activitats dirigides a més dels cursos de natació, entre altres serveis.

Can Xaubet està obert de 7 del matí a 11 de la nit i dissabtes de 9 del matí a 9 de vespre i diumenges de 9 del matí a 3 de la tarda.

Més informació a www.canxaubet.cat