Vés al contingut
1

La Rt baixa a 0,58 a l'Alt Maresme i el risc de rebrot de la Covid-19 és ara de 146 punts

 

El Procicat anuncia petits canvis i manté el confinament comarcal i el comerç tancat el cap de setmana


Catalunya obrirà centres comercials i grans comerços entre setmana amb un 30% d'aforament a partir de dilluns. El gran comerç porta tancat des del passat 7 de gener. El cap de setmana tot el comerç no essencial ha de tancar com fins ara.

També es flexibilitza l'aforament a les piscines, que passa del 30 al 50%.

La resta de mesures es queden com en l'actualitat.

 

El Procicat recupera les colònies mantenint el grup bombolla i les classes presencials a segon d'universitat

El Procicat ha aprovat la recuperació de les colònies escolars mantenint el grup bombolla. També està previst que els alumnes de segon curs d'universitat puguin tornar a les classes presencials a partir del 8 de març. Aquestes són dues de les mesures que ha anunciat el Govern després que dijous al vespre ja transcendís que a partir de dilluns reobririen els centres comercials entre setmana i també les grans botigues. En aquest últim cas, hauran de reduir la superfície comercial a 400 m2. Pel que fa a l'esport, les classes a l'interior de gimnasos podran omplir fins al 30% d'aforament, independentment del nombre d'alumnes. A l'exterior es podrà arribar al 50%, el mateix que a les piscines. Aquesta nova resolució té una durada de 7 dies més.


 

 

La Rt baixa a 0,58 a l'Alt Maresme i el risc de rebrot de la Covid-19 és ara de 146 punts

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 44 persones, 8 menys que dilluns. Ara hi ha 10 persones a l’Hospital de Calella, 16 al sociosanitari de Calella i 18 a l’Hospital de Blanes.

A Calella s’han registrat 2 ingressos i 10 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari.

Al Sociosanitari de Calella s'han registrat 5 ingressos. També s'han comptabilitzat 7 altes.

A l‘Hospital de Blanes s’han registrat 2 ingressos, cap alta i cap defunció des de dilluns.


 

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 146 punts i l’RT és del 0,58.