Vés al contingut
1

Pineda registra les millors dades dels darrers mesos pel que fa a la incidència de la COVID-19

 

Pineda registra les millors dades dels darrers mesos pel que fa a la incidència de la COVID-19. L'índex de risc és mitjà, i es mantè per sota de 100, concretament a 94, Són dades positives, tenint en compte que a principi de mes la taxa estava per sobre de 500. Els últims set dies s'han registrat només 12 nous casos, una quarta part que ara fa un mes. Tot i així, la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment (rho7) és de 1.03 (l’epidèmia creix si és superior a 1).

Per tant, dades positives però cal estar atents. Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot mitjà a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 243 punts i l’RT és de l’1,10.

Font: Dades actualitzades COVID-19 https://www.ccma.cat/324/coronavirus/risc-municipis/


 

Tenint en compte l’últim recompte (25/02), a l’Hospital de Calella s’han registrat 8 ingressos i 4 altes, una de les quals és un trasllat al Sociosanitari de Calella.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (25/02) s’han registrat 2 ingressos. També s’han comptabilitzat 6 altes.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (25/02), s’han registrat 5 ingressos, 3 altes i s’ha de lamentar registrat 1 defunció.