Vés al contingut
1

El Cau de Pineda, content de reprendre l'activitat presencial

 

Fotos: AEiG Montpalau

 

Escolta aquí a Gerard López Moral

 

 

Ja han començat a fer cau les braques més petites i a partir de la setmana que ve ho podran fer totes segons ha aprovat el Procicat, a partir de dilluns

El Cap d'Agrupament del Cau de Pineda, Gerard López, ha dit que «hi havia moltes ganes de tornar a fer cau presencial, en un any que és molt difícil» tant pels propis infants, com pels caps i les famílies. Gerard López ha dit que «fer cau online és molt difícil i esperen que el cau pugui tornar a la seva essència» sobretot emmarcat en l'exterior i en l'educació per l'acció.

També ha dit que «fins aquest dissabte només poden fer cau presencial els infants fins els 12 anys i la resta de branques encara no poden reprendre el cau fins la setmana que ve». Mentrestant ho fan online. Ha afegit que «estan a l'espera de tornar a la normalitat, amb ganes de tornar a començar». També ha afegit que «per ara només poden fer excursions d'un sol dia per la comarca».

 

A partir de la setmana que ve les branques de Ràngers i Noies Guies, Pioners i Caravel.les i els TRUC podran fer cau presencial segons ha anunciat el Procicat.

 

1