Vés al contingut
1

El Cau de Pineda reprèn l'activitat amb totes les branques

 

Fotos: AEiG Montpalau de Pineda

 

L'Agrupament Escolta i Guia Montpalau de Pineda ha pogut reprendre l'activitat amb totes les branques d'edat. Han aprofitat el primer dia de cau per posar-se al dia, i algunes branques han fet una sortida d'un sol dia al Montnegre. Els més petits, els Castors i Llúdrigues han anat al Salt i a la Cova de l'Aram, i els Llops i Daines al Turó de Garbí i a Sant Andreu de l'Arboçeda. Per tant, han prioritzat les trobades en exteriors. La resta de branque també han fet activitats.

 

1

 

1

 

 

1


 

El Procicat no permet fer sortides de dos dies amb pernoctació i per tant, no podran fer campaments de Setmana Santa. Només podran adaptar els dies de festa a fer caus d'una sola jornada.


 

Igualment han de mantenir les mesures de prevenció i d'higiene. Les trobades de caps estan permeses un cop al mes prioritzant les trobades a l'exterior. També fan trobades virtuals. Els agrupaments escoltes i guies de Catalunya consideren que el lleure és una part important de la vida associativa dels infants i joves i demanen unes mesures més d'acord a les seves peticions.

 

 

El Cau de Pineda posa a la venda mascaretes

El Cau de Pineda posa a la venda mascaretes de dos models diferents i tres talles per adaptar-se millor a totes les edats. El preu és de 6 euros i es poden demanar a través d'un formulari que trobareu a l'Instagram del Cau de Pineda. També es poden demanar cada tarda al Cau. La branca dels TRUC són els encarregats de vendre-les.

 

1