Vés al contingut
1

Els teatres aixequen de mica en mica el teló

 

Foto: Joan Caimel

 

A Pineda s'ha pogut veure el musical '30 i tantos' al Centre Cultural aquest diumenge dins la Primavera Cultural del CCR de Pineda.

És una obra que parla de dos amics que pateixen una crisi i s'adrecen a una terapeuta, sempre amb bon humor i que ha servit per fer passar una bona estona als espectadors. L'obra va a càrrec de Jofre Alsina, Agustin Salvador i Cristina Murillo.


 

L'actor pinedenc Jaume Casals omple el teatre de Blanes amb 'Kràmpack'.

És la història de quatre amics que van a viure junts, i entre els quals hi ha, a banda d’amistat, una forta tensió sexual. Una comèdia al pur estil sit-com dels anys 90, amb un to irreverent que s’ha mantingut fresc després de 25 anys de la seva creació.

 

L'actriu pinedenca Míriam Iscla porta a Calella 'Alguns dies d'ahir'

L'obra explica com va viure una família els dies posteriors a l'1 d'octubre de 2017. Es tracta d'un drama familiar sobre els mesos políticament més convulsos de la nostra història recent. Els personatges son ficció, però els fets reflecteix què es va viure a Catalunya l'octubre del 2017. Al voltant de la taula, els personatges aprenen a comprendre els pensaments i les postures dels altres i fan l’esforç possible per conversar.